23. september - 25. oktober

Jeg ankom Chester sent på kvelden onsdag 23. September. Jeg flyttet inn på accommodation fredag 26. og fra da til nå har det skjedd litt forskjellig. 

uka 28. sept - 4.okt
Mener og huske at jeg hadde skole hver enste dag denne uka. Time på time med masse informasjon, så det trengtes. Jeg mener vi ble smått introdusert til fagene også. Dette var en av to freshers weeks så vi var mye ute på kvelden. Prøvde så godt jeg kunne å gjøre det hjemmekoselig på rommet og finne ut av hvordan ting fungerte. Fikk meg vel også noen venner.

8OvkwahR5_

uka 5. - 11. okt
Ukas "lectures" bestod for det meste av veldig grunnleggende stoff, slik at alle kan få med seg alt uansett nivå. Gikk for så vidt fint å følge med på hva alle sa da de pratet veldig tydelig selv om det gikk litt fort innimellom. Den helgen tok jeg toget til Aberystwyth og besøkte Maiken. Det var et veldig hyggelig opphold der og jeg fikk sett litt av Wales. Togturene tur-retur var ikke så hyggelige, så det ødela litt for den ellers supre helga.


Fine Aber

uka 12. - 18. okt
I timene fortsatte vi egentlig bare på det vi startet med uka før, og noen av fagene går veldig rolig frem og andre går litt fortere. Prøvde å få med meg alt, og det meste er notert (dette gjelder for så vidt de andre ukene også). Tennisøktene (som jeg ikke har nevnt tidligere) begynte også og gå bedre, så dette er noe jeg vil fortsette med.

8oevlihR6H

uka 19. - 25. okt (denne uka)
Denne uka har gått veldig bra. Jeg merker at det begynner å bli litt mer avansert på skolebenken så nå er det på tide og sette av litt mer tid til skolerbeid enn hva jeg har gjort de tidligere ukene. Hadde både onsdag og fredag fri denne uka, så det var veldig deilig. Jeg har også denne uka bestemt meg for å tenke litt mer over hva jeg får i meg og hvor mye aktivitet jeg er i, og skal bare streve litt mer for et bedre kosthold. Jeg har da også satt alkohol som en "nei-faktor", så dette er noe jeg ikke skal få i meg før jeg har nådd mitt mål (med unntak av nyttårsaften og kanskje et par andre "events" - det skal ikke være et ukentlig inntak). Jeg og Amalie (en av flere norske venner jeg har fått her hehe) har startet med å ha en pt-time i uka, og denne ukas trening kjenner jeg fremdeles den dag idag, og den var på onsdag, Jeg har også bestemt meg får å gå litt mer inn for forever living businessen, så dette er noe jeg vil inkludere her på bloggen når jeg finner ut av den britiske versjonen av nettsiden osv.
9DbMj0BRzI

også savner jeg hesten en del da..


- Ida

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

student i chester

student i chester

19, Lunner

Bosatt i den lille byen Chester for å studere ernæring i tre år fremover. Bloggen min er mest for meg selv, men er fantastisk om noen vil følge meg og det jeg gjør.

Kategorier

Arkiv

hits