uke 44

Tenkte å lage et til "oppdaterings-blogginlegg". Skulle egentlig fikse dette igår, men det ble med tanken.

Mandag 26. Okt
Full skoledag fra 09 til 18. Ettersom dette er en så lang og krevende dag setter jeg trening til side og heller bruker resten av kvelden til å slappe av og samle kreftene til dagen etter. Her er maten denne dagen (som ble avbildet).
   


 

Tirsdag 27. Okt
Skole fra 09 til 16, også ganske mye informasjon på en dag. Mener å huske at jeg gikk eller jogget meg en tur denne dagen.
Maten som ble avbildet denne dagen.
 


 

Onsdag 28. Okt
Min fridag når det gjelder skole! Brukte dagen på å dra i butikken, legge på plass klær som hadde tørket, og i tillegg hadde jeg og Amalie nok en pt-time på treningssenteret!
Maten for dagen.
   


 

Torsdag 29. Okt
Nok en skoledag fra 09 til 16, men med en to timers pause midt på dagen. Tror jeg gikk meg en tur denne dagen.
Mat:
 


 

Fredag 30. Okt
Idag hadde jeg ett fag og det var fra halv tre til halv seks, og det eneste vi gjorde var å smake på forskjellige typer mat for å lære oss å kjenne smaksløkene. Spennende, og ikke så veldig hard økt. Brukte ellers ikke dagen på noe fornuftig. 
Maten idag:
 


 

Lørdag 31. Okt
Jeg skjønner ikke en gang hva som skjedde med denne dagen. Brukte ikke dagen på noen ting, men mener å huske at jeg gikk en tur på butikken. Ettersom jeg har sluttet å drikke dro jeg heller ikke ut på noe "halloweenparty".
Maten:
   


 

Søndag 1. Nov
Søndagen ble heller ikke brukt på noe fornuftig, men bestemte meg for at det var for dumt å bare slække inne, så jeg dro meg selv ut av døra og gikk en time på tur. Ellers ikke så mye annet spennende som ble gjort.
Dokumentert mat:Så sånn har det vært. Andre spennende ting å nevne for denne uka er vel at jeg fikk pakke hjemmefra med en hel haug med leverpostei- og makrell-i-tomat- bokser og to store brunoster! Og boblevesten min!!! Er så glad haha. Så nå kan jeg leve godt helt til jul. Er vel ikke så mye mer spennende enn det tror jeg haha.

- Ida

2 kommentarer

lisarorvik

03.11.2015 kl.00:29

Kjempe fint innlegg, liker bloggen din utrolig godt <3

Ida

03.11.2015 kl.00:34

lisarorvik: Tusen takk, det er veldig hyggelig å høre! Setter stor pris på det. :) Ha en fortryllende uke videre! :)

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

19, Lunner

Bosatt i den lille byen Chester for å studere ernæring i tre år fremover. Bloggen min er mest for meg selv, men er fantastisk om noen vil følge meg og det jeg gjør.

Kategorier

Arkiv

hits