uke 45

Tenkte det kanskje var ok med slike oppdateringer, så jeg fortsetter denne uka også.

Mandag 2. Nov
Tok en tur til byen med Amalie, Charlotte og Connie (fremdeles kun nordmenn ups), og fikk gjort unna litt grocery-shopping blant annet. Jeg og Connie ble også sittende og spise lunsj på den ene caféen ved Tesco, noe jeg ikke angrer på! Senere dro (også) jeg og Connie på treningssenteret og fikk svetta der litt en times tid. Ikke så mye mer spennende som skjedde denne dagen.
Dokumentert mat fra denne dagen:
   


 

Tirsdag 3. Nov
Idag hadde jeg en plan om å få gjort unna det ene essayet jeg har i Professional Perspectives. Den skal bli på 500 ord, så tenkte at dette ville gå fort. Jeg brukte vel all den tiden jeg skulle jobbe med å skrive på å finne ut hvilket av emnene jeg skulle velge, og på å lese meg opp på de forskjellige. Skjønte ingen av de, så jeg ga opp.. Ikke smart da jeg enda (er mandag idag hehe) ikke har fått skrevet noe særlig på den. Jeg gikk en kjempeliten tur på ca 2km bare for å få igang hodet (noe som ikke funka haha) og for å få litt luft. Oppdaget i det minste en ny vei, og det var kaldt ute! Tror ikke jeg gjorde så mye ellers denne dagen.
Dokumentert mat:
  


 

Onsdag 4. Nov
Prøvde igjen med nytt mot å skrive på dette essayet, og i almanakken min hadde jeg allerede satt opp nytt gjøremål som var et annet (og større) assessment, men prøvde på det første. Men ga fort opp, igjen. Startet denne dagen med å gå en liten tur i et håp om å få i gang hodet og få litt frisk luft, men neii.. Så hele dagen gikk til waste følte jeg, helt til klokka ble fem og jeg og Amalie tuslet bort til treningssenteret for ukens pt-trening! Vi jobbet hardt hele timen og fikk virkelig brukt oss som vanlig. Merka mot slutten at kroppen min virkelig ble sliten av dette. Etter å ha dusjet var det bare å ta på seg klærne og gå til byen med Connie, Sandra og Maren. Vi skulle handle på store-Tesco også dra til Sandra som bor på Tramways for å lage taco! Det var utrolig fint på Tramways, og jeg skulle gjerne bodd slik hvis de hadde det tilbudet her ved Parkgate Road campus også! Alt er helt nytt og ja, det var bare utrolig fint! Det smakte veldig med mat, og det endte med at vi tre som skulle tilbake tok en taxi hjem igjen, haha. Så det var veldig vellykket og noe jeg håper blir gjentatt ved flere anledninger.
Dagens dokumenterte mat:
  


 

Torsdag 5. Nov
Torsdagen var ille, haha. Jeg var ikke utafor døra en gang. Jeg satt bare inne og prøvde å jobbe, noe som bare ikke funka. Jeg la frem "problemene" mine for mamma da vi snakket på telefonen og hun hadde heldigvis hørt om "probiotic food", så hun forklarte meg litt og jeg kom endelig igang med oppgaven min! (Fikk i hvert fall laget et tankekart, og det teller? eller? haha) Dette var vel egentlig alt jeg fikk gjort denne dagen, skjønner ikke hva mer jeg klarte å rote bort dagen på..
Dokumentert mat:
  


 

Fredag 6. Nov
Denne dagen hadde jeg planlagt å sette av til å lage vårruller med Connie, så jeg startet dagen med å stå opp rundt ni og var ute på løpe-/joggetur da klokken be 09.20. Det er dessverre ikke noe skog her i nærheten, så må løpe på asfalt noe jeg ikke er så glad i (og heller ikke knærne mine), men tenkte at jeg skulle løpe to kilometer før jeg skulle snu og løpe tilbake. Løp kanskje 1,9 km før jeg snudde (syntes det begynte å bli litt langt hjem igjen haha) og etter å ha nådd to km tok jeg en liten pause før jeg løp litt til og gikk resten hjem. Ble veldig svett og varm og syntes det var deilig å ha fått rørt litt ordentlig på kroppen (var jo bare inne dagen før som sagt). Tok en dusj før vi dro til byen for å handle inn ingrediensene til vårruller. De hadde ikke vårrulldeig på tesco (selv om de har det på hjemmesiden) så da måtte vi også handle til å lage egen bunn, haha. Kan si at vårrull-innmaten ble veldig, veldig bra, og resten er vel, ja, noe for seg selv. Nesten all deigen sprakk opp på vårrullene, så vi måte steke de fleste i ovnen. Vi fikk fritert noen av de, og de ble veldig, veldig gode. De i ovnen ble så som så, hehe. Vi brukte som sagt hele dagen på dette.
Her er bilder av maten som ble dokumentert og litt av "bake-prosessen"av vårrullene, haha:
       
 

Lørdag 7. Nov
Prøvde å få brukt denne dagen til å jobbe, men fant faktisk ikke så mye av det jeg trengte på nettet, så sløste vel bort store deler av denne dagen også. Hadde en liten brunost-shoot til lunsj da jeg ville være med på tine brunost sin konkurranse for å bli brunostambassadør (og for å vinne masse greier woo!). Klokka fem dro jeg og Connie på treningssenteret og trente litt rygg, skuldre og armer. Hadde våknet med skikkelig vondt i ryggen, så tenkte det ville bli deilig å få bruke den litt. Trente en times tid før vi ga oss. Dusja og dro bort på biblioteket hvor jeg ble helt til klokka ble halv tolv. Satt og noterte og noterte om probiotisk mat. Var for sent til at jeg kunne låne de tre bøkene jeg hadde tatt med meg, men jeg kunne komme tilbake å låne de dagen etter. Ble vårruller til nattmat..
Dokumentert mat:
     


 

Søndag 8. Nov
Skulle egentlig bruke hele dagen på å skrive på essayet, tror det eneste jeg gjorde var å streke opp de viktigste ordene jeg hadde notert ned haha. Gikk til store-Tesco med Connie kl 12 og var ikke tilbake før klokka var to. Dette ble dermed dagens gåtur/trim, fikk så vondt i armene (svært tunge poser). Det var vel egentlig det jeg gjorde. Gledet meg masse til jordbær og bananer dyppet i smeltet sjokolade på kvelden etter å ha spist taco (igjen, hehe), men det tok ikke mange bitene dyppet før jeg ble kjempekvalm. Snakket med mamma på FaceTime da, og jeg måtte legge meg ned i senga. Jeg vet ikke helt hva det var. Mulig jeg spiste det litt for tidlig etter jeg hadde spist middag, eller at jeg spiste noe dårlig i tacoen (selv om jeg ikke tror det), eller det kan jeg hende jeg fikk en form for sukkerkick ettersom jeg ikke har spist noe godis-ish på veldig lenge. Hadde planer om å bare legge meg etter å ha snakket ferdig med mamma, men jeg kvikna til igjen etterhvert, så jeg ble sittende alt for lenge på pcen og liggende alt for lenge på mobilen før jeg fikk lagt meg. Det tristeste er vel at jeg kasta over halvparten av sjokoladen jeg smelta + en del jordbær og banan..
Dokumentert mat:
   


Det var den uka, og den nye uka og skolestart er allerede igang. Denne uka som er nå skal jeg faktisk ha skole alle dager, noe som er første gang ettersom jeg pleier å ha fri på onsdager. Så starter kl 09 man-tor og 11på fredag! Har noen ting som skal gjøres, men jeg kan begynne neste oppdateringsinnlegg med det! :)
Ha en strålende uke.

2 kommentarer

Hei!

Vil først si tusen takk for den hyggelige kommentaren du la igjen på bloggen min. Slike kommentarer gleder og motiverer! Jeg har svart deg på den der inne :)

For en fin blogg du har selv :) Spennende at du studerer ernæring! Og det er jo perfekt å ha i ryggen, når man jobber med Forever også! Jobber du med Forever imens du bor der også eller? :)

Klem

Borghild Terese

Ida

11.11.2015 kl.14:08

Dagsvermer.no: Ikke noe problem, bloggen din var jo så bra oppsatt og hadde liksom alt, var bare nødt til å legge igjen en kommentar, hehe. Planen er å jobbe med forever her, men det har oppstått komplikasjoner fra da jeg ble flyttet fra Norge til UK, så har ikke fått gjort noe på nesten to måneder, og både de på det Skandinaviske kontoret sier de ikke får gjort noe før det Britiske kontoret har fiksa det, og det Britiske kontoret sier det samme om det Skandinaviske, så jeg vet faktisk ikke hvordan dette ender.. Men det er som sagt planen da jeg vil få kommet ordentlig i gang med businessen, og jeg vil bruke de produktene som ikke er Norge også! :)
Og selv takk for den hyggelige kommentaren din.

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

19, Lunner

Bosatt i den lille byen Chester for å studere ernæring i tre år fremover. Bloggen min er mest for meg selv, men er fantastisk om noen vil følge meg og det jeg gjør.

Kategorier

Arkiv

hits