uke 46

Heisann! Noen av planene denne uka var blant annet å 1) spise litt mindre (spiser meg alltid stapp mett, og det er jo ikke bra) 2) gjøre unna skolearbeid 3) bevege på meg (blant annet pt-time på onsdag) og 4) skal treat'e meg selv med B&J is - har ikke spist noe godteri (utenom frukten og smelta sjokolade forrige uke som ikke endte bra) på veldig lenge, og da den store B&J isen sto til 2.25 pund, da måtte jeg slå til. Så det er noe jeg skal kose meg med på lørdag, så får vi håpe det ikke ender på samme vis som frukten og sjokoladen. Ellers er det på'n igjen med skole denne uka, så er bare å jobbe på igjen etter en uke uten noe særlig innhold. Så dette er da det in uke har bestått av!

 

Mandag 9/11
Skole fra 09 til 18, måtte ha meg en kaffe på morningen da jeg visst eat jeg ville trenge det. Dagen gikk egentlig helt fint. Denne dagen er min offisielle "hviledag" når det gjelder trening da jeg blir så sliten av alle fagene. Så gjorde ikke stort annet enn å være i timer og å spise. 
Dokumentert mat:
    


 

Tirsdag 10/11
Merkelig skoledag med time fra 9 til 10 og med neste økt fra 15 til 18. Hadde vel store planer om å få gjort noe fornuftig i timene i mellom. Ble til at jeg bare ble sittende og drømme meg bort ved å se på boliger til salgs på finn, også brukte jeg lang tid på å snakke med staff fra forever living over telefon. Hadde også planer om å røre litt på meg, men det var så sykt deprimerende vær ute, så det ble min unnskyldning idag. Lagde pizza etter skolen med Connie og Maren, hvor vi brukte Toro-bunn, Toro-saus og tacokrydret kjøttdeig - nesten som å spise hjemme. Ble ikke gjørende så mye annet.
Dokumentert mat:
    


 

Onsdag 11/11
Vanligvis har jeg fri på onsdager, men denne dagen hadde jeg en practical økt fra 09 til 12. Den var veldig spennende, så timene gikk fort, og plutselig var jeg ferdig. Senere på dagen sto pt-timen for tur, og ettersom Amalie er litt syk så måtte jeg gå alene. Var litt skeptisk, men det gikk veldig fint, og hadde en bra økt!
Dokumentert mat:
   


 

Torsdag 12/11
Skole fra 9 til 16, dagen gikk egentlig helt greit. Var så guffent vær så var ikke veldig fristende å gå ut på tur, så det droppa jeg rett og slett. 
Dokumentert mat:
     


 

Fredag 13/11
Hadde nutrition-faget fra 11 til 14, og vi lærte om hvordan maten utvider seg, g gjorde tester med å lage forskjellige typer havregrynsgrøter. Lagde til slutt en "lunsj" hvor alle tre gruppene hadde en forskjellig type hver. Synes alle ble skikkelig gode, og på gruppa vår hadde vi tilogmed tomat, noe jeg egentlig aldri spiser! Dette gikk altså også ned ettersom det var så godt. Alle rettene tok mellom 15 og 30 min å lage, så dette er noe jeg kommer til å ta med meg videre, og jeg gleder meg til oppskriftene blir lagt ut. Resten av dagen brukte jeg på å suse litt rundt og på kvelden satt jeg på biblioteket og jobbet litt med essayet jeg skal levere til fredag! Tok en liten tur på Tesco for å kjøpe vann og litt frukt, og jeg kjøpte to bolle-greier, klarte ikke motstå.
Dokumentert mat:
  


 

Lørdag 14/11
Hadde store planer om å stå opp tidlig å bruke dagen veldig fornuftig, men ettersom jeg ikke fikk kommet meg i seng før nærere halv tre (ups) så sto jeg ikke opp før i halv elleve-elleve tiden. Da gikk egentlig hele planen om å bruke dagen i dass, haha. Tennisen ble avlyst pga regnet, men jeg og Connie fikk trent en liten økt på treningssenteret. I tillegg fikk jeg vasket klærne mine, noe som var på tide! Hadde planer om å skrive på essayet denne dagen også, men det falt visst bort.. Etter middag kom det øyeblikket jeg har venta på hele uka, og det var å spise Ben & Jerry isen, det var veldig, veldig deilig. Men - jeg må faktisk innrømme; en bolle med oppkuttet frukt og litt bær ER bedre enn B&J, og det er noe jeg ikke trodde jeg kom til å si. Spiste litt over halve, så jeg kunne spare litt til dagen etter, hehe.
Dokumentert mat:
   


 

Søndag 15/11
Våknet i ti-tiden og gikk ned for å spise. Har en uvane for å bli sittende veldig lenge, så jeg var ikke på rommet mitt igjen før klokka var blitt tolv. Mener jeg hadde planlagt å dra på butikken med Amalie, noe jeg ikke hadde haha, så jeg ble egentlig bare sittende uten å gjøre stort, helt til jeg fant ut at jeg måtte gå alene. Så etterhvert kom jeg eg avgårde, og jeg gjorde vel egentlig ikke så mye annet denne dagen. Spiste noen fajitas til lunsj, og jeg og Amalie lagde deilig taco til middag sent på kvelden.
Dokumentert mat:
 


Jeg får bare beklage at denne kom veldig sent, men har sust bort dagene på andre ting + at jeg faktisk har jobbet med essayet, så fikk først tid nå!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

19, Lunner

Bosatt i den lille byen Chester for å studere ernæring i tre år fremover. Bloggen min er mest for meg selv, men er fantastisk om noen vil følge meg og det jeg gjør.

Kategorier

Arkiv

hits