Null blogging

Heisann!
Kom aldri igang med å skrive forrige ukes (uke 47) oppdatering, så jeg hopper over det, og jeg tror ikke jeg rekker å skrive denne ukas oppdatering heller. 
Det eneste spennende som har skjedd er vel at jeg i forrige uke var på sånn julelys-tenning greie og christmas market i Chester sammen med to av mine amerikanske venner, Jenna og Charlotte. Var veldig koselig, og vi avslutta kvelden med å dra på et sted som har utrolig gode vafler! 
Fikk også levert mitt første essay! Mandag denne uka var jeg med Jenna, Charlotte, Karleigh og Francis på kino, og vi så Mockingjay pt 2 - veldig bra film. Har også levert inn min første labrapport, noe som gikk delvis greit (er spent på karakter!). Imorgen, fredag, tar jeg på nytt turen til Aberystwyth til Maiken (som har bursdag idag, yayy, gratla med dagen!), og jeg skal sitte på med familien hennes som kommer fra Manchester og plukker meg opp! Ser frem til en koselig helg i Wales. :)

   

Tok med noen bilder. Bildene er av the christmas market i Chester, den sinnsykt gode ferrerro rocher vaffelen min, maten vi lagde på skolen, og søndagens(?) middag; taco! Tror ikke det går én uke uten at jeg spiser noe taco-relatert, haha!

Ha en fin resterende uke. :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

19, Lunner

Bosatt i den lille byen Chester for å studere ernæring i tre år fremover. Bloggen min er mest for meg selv, men er fantastisk om noen vil følge meg og det jeg gjør.

Kategorier

Arkiv

hits